• +302111840405
  • Δευτέρα & Τετάρτη 09:30-17:00 | Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:30-21:00 | Σάββατο 09:30-15:30

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


►ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

· ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΩΡΕΑΝ 

· ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΧΑΪΔΑΡΙ, ΝΙΚΑΙΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, ΚΟΛΩΝΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΙΛΙΟΝ, ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.

· Για τις παραπάνω περιοχές τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 15€

· Για παραγγελίες κάτω των 15€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.

 

· ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

· Για παραγγελίες κάτω των 15€ τα έξοδα αποστολής είναι 5,00€.

· Για παραγγελίες από 15€ - 25€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.

· Για παραγγελίες πάνω από 25€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

►ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

· ΑΤΤΙΚΗ (ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ) - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η αποστολή των προϊόντων στις περιοχές Αττικής (Λεκανοπέδιο Αττικής) και Πειραιά  πραγματοποιείται με μεταφορικά μέσα της εταιρείας.

Κατά την παραλαβή θα παραλάβετε τα σχετικά φορολογικά παραστατικά με τα οποία θα βεβαιώνεται η εξόφλησή της προς τον εκπρόσωπό μας.

 

· ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΠΑΡΧΙΑ

Για την αποστολή της παραγγελίας σας θα πρέπει εσείς να μας υποδείξετε τον τρόπο (μεταφορική εταιρεία, ΚΤΕΛ, courier η άλλο τρόπο).

Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο δελτίο παράδοσης-παραλαβής, αποδεικνύει την  παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα.

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσής τους, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη.

****Η Αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για την Επαρχία.

****Για να παραλάβετε την παραγγελία σας θα πρέπει να γίνει κατάθεση πριν από την αποστολή της στον τραπεζικό μας λογαριασμό, του συνολικού ποσού της αξίας της παραγγελίας σας, μαζί με το κόστος των μεταφορικών το οποίο προκύπτει ανάλογα με τη μεταφορική της επιλογής σας.

 

►ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 

Για τις περιοχές της Αττικής και του Πειραιά  η παράδοση πραγματοποιείται μέσα σε 1-4 εργάσιμες ημέρες.

 

►ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Για τις παραγγελίες εκείνες που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά υπάρχει η επιλογή αυθημερόν παράδοσης εντός Αττικής, Πειραιά, με μεταφορικά μέσα της εταιρείας και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως μαζί μας. Για να μπορεί να παραδοθεί μια παραγγελία αυθημερόν θα πρέπει να περιλαμβάνει προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα και να υπάρχουν σε απόθεμα στο φυσικό μας κατάστημα.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ