• +302111840405
  • Δευτέρα & Τετάρτη 09:30-17:00 | Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:30-21:00 | Σάββατο 09:30-15:30

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Μία παραγγελία σας στο bemypet.gr μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας όλες τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την εξής υπηρεσία χρέωσης πιστωτικών καρτών:

Viva Wallet. Η μεγαλύτερη ελληνική υπηρεσία χρέωσης πιστωτικών καρτών.

Το σύστημα Viva Wallet χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και κρυπτογράφησης και οι συναλλαγές σας μέσω αυτού είναι απόλυτα ασφαλείς.

Bonus point! Έχετε προσωπικό λογαριασμό στην παραπάνω υπηρεσία; Τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χρεώνοντας τον λογαριασμό σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία κάρτα.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Αν δεν θέλετε να πληρώσετε μέσω κάρτας, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας καταθέστε το σύνολο του ποσού στον παρακάτω λογαριασμό:

ΑΡΙΘΜ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 08400297001
ΙΒΑΝ: GR2401100840000008400297001 
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Και στείλτε μας το αποδεικτικό στο info@bemypet.gr , και επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 184 0405 για να προχωρήσουμε άμεσα με την αποστολή της παραγγελίας σας!

Εάν η απόδειξη πληρωμής δεν αποσταλεί εντός 48 ωρών και το ποσό της κατάθεσης δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 
*Η αποστολή θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα πληρωμής και αποστολής του αποδεικτικού.
**Σε περίπτωση κατάθεσης του ποσού από άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζόμενων του bemypet.gr απαιτείται διάστημα 2-3 ημερών (ανάλογα τον Τραπεζικό οργανισμό) μέχρι να εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης. Συνεπώς η παραγγελία θα αποσταλεί μετά το πέρας των 2-3 ημερών που απαιτείται. 
***Σε περίπτωση πληρωμής μέσω WEB BANKING και  κατάθεσης του ποσού από άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζόμενων του bemypet.gr , το χρηματικό ποσό που θα πρέπει να φτάσει στον λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι το αναγραφόμενο στο τέλος της παραγγελίας σας, καθαρό, χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις (όταν σας ζητηθεί να επιλέξετε ποιός επιβαρύνεται με τα έξοδα επιλέγετε "Αποστολέας").

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται Ιερά Οδός 185, Αιγάλεω Αττικής, 12241, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

*** Εφόσον τα προϊόντα της παραγγελία σας υπάρχουν σε απόθεμα από τον προμηθευτή μας και είναι ετοιμοπαράδοτα στο φυσικό μας κατάστημα, θα προετοιμάσουμε την παραγγελία σας αμέσως μόλις την παραλάβουμε.

***Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση θα λάβετε e-mail και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε ότι μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας.

 ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώστε με αντικαταβολή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Η μέθοδος πληρωμής αντικαταβολή παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και ΜΟΝΟ στην ΑΤΤΙΚΗ.

 ***Η πληρωμή με αντικαταβολή ΔΕΝ υποστηρίζεται για την ΕΠΑΡΧΙΑ.

PAYPAL

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ