• +302111840405
  • Δευτέρα & Τετάρτη 09:30-17:00 | Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:30-21:00 | Σάββατο 09:30-15:30

ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ: ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

on May 19, 2021

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι βόλτες στην εξοχή ή στη θάλασσα παρέα με τους τετράποδους φίλους μας, αποτελούν μία ευχάριστη νότα χαλάρωσης μέσα στην καθημερινότητά μας, καθώς και μία ανάσα δροσιάς.

Ωστόσο, μαζί με την αύξηση της θερμοκρασίας, κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία του και ο μεγαλύτερος εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες σκύλων και γατών, τα εξωπαράσιτα. Οι κρότωνες (τσιμπούρια), οι ψύλλοι, τα κουνούπια, οι σκνίπες, τα ακάρεα, οι ψείρες κ.ά., είναι αρκετά ενοχλητικά για τα ζωάκια μας, ενώ μπορούν να τους μεταδώσουν μολυσματικές ασθένειες, (ερλειχίωση, λεϊσμανίαση/καλά-αζάρ), θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

Ειδικά τους ζεστούς μήνες (Άνοιξη – Καλοκαίρι - αρχές Φθινοπώρου), η χρήση των αντιπαρασιτικών προϊόντων κρίνεται αναγκαία για τα κατοικίδια μας, καθώς τότε υπάρχει μεγάλη έξαρση και πολύ μεγάλος κίνδυνος προσβολής.

Βρείτε απωθητικά περιλαίμια για γάτες εδώ

Για να κρατήσουμε τον σκύλο και τη γάτα μας μακριά από ανεπιθύμητα ζωύφια, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, μπορούμε να το επιτύχουμε με μία τριπλή προστασία: Αμπούλα, Απωθητικό περιλαίμιο, και Απωθητικό Φυτικό Σπρέι ή Σπρέι Σιτρονέλας. Ο συνδυασμός των τριών αυτών προϊόντων αποτελεί μία ασπίδα προστασίας για τα ζωάκια μας, μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες προσβολής.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

  • Αμπούλα: Δρα ενάντια σε ψύλλους, τσιμπούρια, σκνίπες, ψείρες. Εφαρμόζεται στο δέρμα σε ένα σημείο (γάτες, μικρόσωμοι σκύλοι), έως σε τέσσερα σημεία (μεσαίου μεγέθους, μεγαλόσωμοι σκύλοι), κατά μήκος της ράχης του κατοικίδιου μας. Η απωθητική δράση της διαρκεί περίπου για ένα μήνα.
  • Απωθητικό περιλαίμιο: Δρα ενάντια σε τσιμπούρια, ψύλλους, σκνίπες, κουνούπια, ακάρεα, ψείρες. Η απωθητική τους δράση διαρκεί συνήθως για 4 μήνες. Είναι ανθεκτικά και δεν επηρεάζονται από το νερό.
  • Απωθητικό Φυτικό Σπρέι – Σπρέι Σιτρονέλας: Δρα ενάντια σε σκνίπες, κουνούπια, ψύλλους, τσιμπούρια, ακάρεα και την αλογόμυγα. Προστατεύει και από το Καλα-αζάρ. Ψεκάζουμε στο σώμα του ζώου (ράχη, κοιλιά, μασχάλες, πόδια) χωρίς τρίψιμο. Εφαρμόζουμε καθημερινά πρωί και βράδυ ιδανικά πριν από τη βόλτα. Η απωθητική του δράση διαρκεί περίπου 6-8 ώρες επάνω στο κατοικίδιο μας.

Βρείτε όλα τα Αντιπαρασιτικά προϊόντα για Σκύλους εδώ

Βρείτε όλα τα Αντιπαρασιτικά προϊόντα για Γάτες εδώ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ